Näin aloitat kuukausisäästämisen Funduun

Yrityslainat tarjoavat korkeaa korkoa säästöillesi

Jokaisen meistä olisi hyvä säästää pahan päivän varalle. Moni säästääkin kuukausittain joko omalle pankkitililleen tai erilaisiin sijoitustuotteisiin, esimerkiksi rahastoihin. Säästäjän kannattaakin tarkkaan vertailla eri vaihtoehtoja kustannusten, potentiaalisten tuottojen tai säästöajan näkökulmasta. Useiden sijoitustuotteiden hallinnointipalkkiot ja muut kulut ovat 20-40% sijoittajan saamasta tuotosta.

Tekemällä kuukausisäästämissuunnitelman Funduun, voit laittaa säästösi tuottamaan tasaisesti korkoa korolle sijoittamalla ne yrityslainamarkkinoille, ilman huolta pörssiheilahteluista tai säästöjesi hupenemisesta rahastojen tai tilien hoitopalkkioihin. Vuoden 2018 aikana tasaisesti Fundun yrityslainoihin sijoittamalla on saanut sijoituksilleen yli 7% vuosikoron.

Muutama kymppi kuussa riittää

Kuukausisäästäminen vaatii vain muutaman helpon toimenpiteen. Säästettävä summa, esimerkiksi 100€ kuussa, siirretään omasta verkkopankistasi säännöllisellä tilisiirrolla FunduTilillesi. Kuukausittain säästettävät varat hajautetaan Fundun Allocator-työkalulla mahdollisimman moneen lainakohteeseen, jotta mahdollisten riskien negatiivinen vaikutus pystytään minimoimaan.

Toimi näin:

 1. Rekisteröidy/kirjaudu Fundu -palveluun ja ota itsellesi ylös FunduTilisi numero sekä viitetiedot viitesiirtoja varten. Löydät viitesiirtoon tarvittavat tiedot “FunduTilin” saldon alasvetovalikosta “siirrä viitesiirrolla FunduTilille”
 2. Ota käyttöön Allocator-palvelu yläpalkista
 3. Säädä Allocator-asetukset kohdalleen (*
  • Suositellut asetukset kuukausisäästämiseen:
   • Tilille jäävä pohjasaldo: 0 €
   • Yhden kohteen suurin sallittu osuus: 10%
   • Alin sallittu luottoluokka: A
    • Näillä säädöillä kk-säästäminen saadaan parhaiten käyntiin, kun ensimmäinen säästövuosi on kulunut, voidaan allokaattorin asetuksia muuttaa sopimaan paremmin omia säästötavoitteita.
 4. Kirjaudu sisään verkkopankkiisi verkkopankkitunnuksillasi
 5. Luo uusi maksu kuukausittain säästettävällä summalla FunduTilisi tilinumerolla ja viitteellä
 6. Luo maksusta kuukausittainen, säännöllinen maksu

*) Fundu Allocator-palvelusta peritään 0,5% palkkio per tehty sijoitustapahtuma.

Jos sinulla on kysyttävää kuukausisäästämisestä, ota meihin yhteyttä sivustomme Chatissa tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@fundu.fi

Huomioi: Kaikkeen sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Voit menettää sijoittamasi pääoman kokonaan tai osittain. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Et välttämättä saa sijoituksellesi lainkaan tuottoa, ja sijoituskohteen luovutettavuutta on sopimusehdoin rajoitettu.