Asiakastarina

Liidio Oy

Liidio Oy janosi vauhdikasta kasvua ja suuntasi saman tien maailmalle. Yhdessä Fundun ja Nordean kanssa koottiin toimiva rahoituspaketti liiketoiminnan kirittämistä varten.

Vuonna 2012 liidiolaiset huomasivat, että b2b-yritykset tarvitsevat hyviä myyntiliidejä verkosta. Yritys rakensi tuotteen, joka kerää Google Analytics -tietoon pohjaten informaatiota siitä, mitkä firmat käyvät yrityksen kotisivuilla ja mitä ne siellä tekevät.

– Me oltiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien globaali yritys ja haluttiin kasvaa nopeasti tämän alan markkinajohtajaksi, täsmentää Liidion toimitusjohtaja Pekka Koskinen.

Fundun kautta on mahdollista saada yritykselle erinomainen kasvurahoituspaketti.”

Houkuttelevaa lainaa

Nopea kasvu edellytti tiimiltä tuotteen nopeaa kehittämistä sekä panostusta myyntiin ja markkinointiin. Tämän johdosta tehtiin rahoituskierros ensin pääomasijoittajien kanssa, ja sen jälkeen toteutettiin lainavetoinen kierros yhdessä Fundun kanssa.

Rahoituspaketti on yhdistelmä Nordeaa ja Fundua. Koskinen otti yhteyttä yrityspankkiinsa Nordeaan, mistä tarjottiin ideaa toteuttaa rahoitusprosessi yhdessä Fundun kanssa juniorilainalla. Lopulliseen aloituspäätökseen vaikutti parikin tekijää. Fundun tarjoamat ehdot ovat erittäin hyvät.

– Tällä hetkellä pankkien on varsinkin yksinään vaikeaa tarjota houkuttelevia lainoja kasvuyrityksille, jotka eivät pysty laittamaan reaalivakuutta mukaan, Koskinen kertoo.

– Joukkorahoitus on nouseva juttu, eikä kaiken rahoituksen tarvitse tulla pankkien kautta. Tällaisten markkinapaikkojen kautta saadaan rahoittajat ja rahoitusta tarvitsevat kohtaamaan.

Yrityksesi kasvu alkaa tästä
Tee maksuton rahoitettavuustesti.
Yrityksesi nimi tai y-tunnus tai nimi
Arvioimme tekoälypohjaisesti yrityksesi rahoituskelpoisuuden ja annamme ehdotuksen jatkosta.