Fundu varmisti 200 miljoonan rahoituksen

Fundu varmisti 200 miljoonan rahoituksen Pollen Street Capitalilta – Tukee suomalaisten pk-yritysten kasvua ja kehitystä

Fundu on varmistanut merkittävän 200 miljoonan euron suuruisen lainarahoitusjärjestelyn lontoolaiselta Pollen Street Capitalilta. Rahoitus on merkittävä virstanpylväs Fundun tavoitteessa tarjota joustavaa ja kilpailukykyistä rahoitusta suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille), joille perinteinen pankkirahoitus on usein riittämätöntä tai kokonaan saavuttamattomissa.

Lontoossa sijaitseva Pollen Street Capital on yksi Euroopan johtavista vaihtoehtoisen rahoituksen tarjoajista. Sen sitoutuminen Funduun on selkeä tunnustus yhtiön liiketoimintamallille ja suomalaisten pk-yritysten potentiaalille.

“Tämä rahoitus antaa meille mahdollisuuden lisätä taloudellisten ratkaisujen tarjoamista ja tukea entistä suurempaa määrää suomalaisia pk-yrityksiä. Suomessa on monia innovatiivisia ja kasvuorientoituneita yrityksiä, joiden rahoituksen saaminen on usein rajallista. Saamamme rahoituksen ansiosta voimme auttaa näitä yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.” sanoo Fundun toimitusjohtaja Lasse Vuola.

Fundu on toiminut vuodesta 2014 lähtien ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja joustavana rahoituskumppanina suomalaisille pk-yrityksille. Yhtiö tarjoaa yrityksille joustavaa, vakuudetonta lainapohjaista rahoitusta, joka on räätälöity suomalaisten pk-yritysten erityistarpeisiin. Rahoitussopimus Pollen Street Capitalin kanssa lisää merkittävästi Fundun toimintakapasiteettia ja tukee yrityksen tavoitetta tulla pk-yritysten ensisijaiseksi rahoituslähteeksi Suomessa.

“Pollen Street Capitalin rahoitus vahvistaa entisestään Fundun visiota ja auttaa meitä vastaamaan kasvavaan kysyntään. Tämä rahoitus mahdollistaa meille seuraavan askeleen liiketoimintamme kehittämisessä ja antaa entistä enemmän arvoa asiakkaillemme ja Suomen taloudelle kokonaisuudessaan.” Vuola jatkaa.

Pollen Street Capitalin sijoitusjohtaja Connor Marshall-Mckie kommentoi: “Olemme innoissamme kumppanuudestamme Fundun kanssa tämän uuden rahoitusjärjestelyn myötä. Fundu on rakentanut vankan kokemuksen yli 10 vuoden ajalta suomalaisista pk-yrityksistä. He ovat osoittaneet vaikuttavaa kasvua, ja heidän innovatiivinen lähestymistapansa lainoittamiseen sopii erinomaisesti meidän senior-luottostrategiaamme. Odotamme innolla yhteistyömme syventämistä ja jatkoa heidän menestykselleen suomalaisten pk-yritysten tukemisessa.”

Fundun saama rahoitus Pollen Street Capitalilta on merkittävä edistysaskel Suomen rahoitussektorille tarjoten lisää mahdollisuuksia pk-yritysten kasvulle ja kehitykselle Suomessa.

 

Lisätiedot

Lasse Vuola
Toimitusjohtaja, Fundu Oy
Sähköposti: lasse.vuola@fundu.fi
Puhelin: +358 44 515 1258
www.fundu.fi

Connor Marshall-Mckie
Sijoitusjohtaja, Pollen Street Capital
Sähköposti: connor.marshallmckie@pollencap.com
www.pollencap.com