Yrityksen kehittämisavustus – Opas avustuksen hakemisen tueksi

Clients’ Finland Oy:n asiantuntijaopas yrityksen kehittämisavustuksen hakemiseen

Yhteistyökumppanimme Clients’ Finland Oy on laatinut mainion oppaan yritysten tueksi auttamaan ELY-keskuksen tarjoaman yrityksen kehittämisavustuksen hakemisessa.

”Yrityksen kehittämisavustus on harkinnanvarainen valtionavustus pk-yrityksille. Avustuksen tavoitteena on uuden liiketoiminnan luominen, pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Avustusta voi hakea mm. laajojen hankkeiden valmisteluun sekä esiselvityksiin tai pitkän aikavälin kilpailukykyä lisäävään hankkeeseen.”

Yrityksen kehittämisavustus -oppaassa selostetaan kattavasti, kuka avustusta voi hakea, mihin tarkoitukseen, miten avustusta käytännössä haetaan ja mitä velvollisuuksia kehittämisavustuksen saaneella yrityksellä on.

Löydät tämän ja muita maksuttomia yrityksen avuksi laadittuja Clients’ Finlandin asiantuntijaoppaita osoitteesta http://www.clients.fi/oppaat/. Voit kysyä apua myös suoraan Clients’ Finlandin asiantuntijoilta, joiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.clients.fi.

Linkki oppaaseen: Clients-Finland-Yrityksen-kehittamisavustus

Fundun Siltalaina

Tiesithän myös, että yritykset, jotka ovat saaneet ELY-keskukselta myönteisen kehittämisavustuspäätöksen, voivat hakea Fundun kautta Siltalainaa kehityshankkeensa toteuttamiseksi. Lisätietoa Fundun Siltalainasta: http://dev.fundu.fi/yrityksille/tuotteet/siltalaina/.